Năzdrăvănii de fetiţă

  Cand era bebe imi doream  sa se joace macar 10 minute singura. As fi facut orice pentru cateva minute de pauza.

  Etapa in care se joaca  singura s-a lasat ceva asteptata, a inceput pe la trei ani si a venit cu multe idei ingenioase.

  In casa e liniste si ea sta de ceva timp in sufragerie, fara sa ma strige, fara sa ceara ceva. Ma duc din cand in cand la ea sa o intreb ce face si imi zice:   ” Poti sa mergi in bucatarie la treaba ta, eu fac ceva aici ! ”

  A vopsit parul papusilor,  sunt mai interesante  cu parul colorat, le da cu crema, cu ruj, le machiaza.  Le-a spalat pe cap, cu sampon, cu balsam si cu masca si-a consunat mai mult de jumatate dintr-un tub mare, mare de masca de par. Sa aiba papusile parul moale :)).

  Intr-o nota artistica, Thea si cu inca o prietena, au pictat dormitorul cu oja: peretii, mobila, calorifer, pervaz, calorifer si veioza.

  Le auzeam distrandu-se in dormitor si zic: Ce au crescut fetele! Se joaca singure! Si s-au jucat!

  O gasesc deseori urcata pe scaun, cautand diverse prin sertare la care inainte nu ajungea. Si cauta, si scoate, le pune bine undeva incat numai ea mai stie unde le pune.

  Probabil nadrazaniile baietelor sunt legate de cabluri, de lucruri tehnice,  ea nu a avut nici macar o tentativa sa bage un cablu in priza, sa bata un cui sau sa mestereasca ceva.   Ea e creativa si pusa pe sotii intr-o maniera artistica.

  Suntem intr-o alta etapa de joaca si cred ca e doar inceputul.  Nu imi mai doresc atat de mult sa se joace singura:))).

  Vopseste, coafeaza, machiaza, face manichiura/pedichiura …….ne putem deschide un salon de cosmetica si coafura sau poate se indreapta spre design interior.

  Momentan exerseaza cu papusile si cu casa noastra :).

  photo: Photography Studio – Kids & Family