La dans cu bebe

  Am intrat prima data in contact cu comunitatea de babywearing, acum 3 ani si jumatate cand Thea era bebelus. Erau grupuri mici de mamici purtarete, inca la inceputuri. In 2014 s-a sarbatorit saptamana internationala a purtarii printr-un flasmob. A fost o incantare sa se mobilizeze atatea mamici purtarete sa danseze. Apoi au mai fost discutii despre cursuri de dans cu bebelusi la purtator, dar au ramas la stadiu de discutii si de proiect. Intre timp, T. a crescut,  participarile mele la evenimente au fost din ce in ce mai rare si apoi deloc.

  Am revenit la intalniri in vara anului trecut cu un bebe mic si cu drag de a-l purta. Numarulul mamicilor purtarete a crescut si cursurile de dans cu bebelusi nu mai sunt doar discutii ci chiar se intampla.

  In fiecare marti se danseaza la Edelweiss Center – Dance Studio. Energie, dans si buna dispozitie, iar la sfarsitul orei majoritatea bebelusilor sunt deja adormiti. Daca iti place sa dansezi, sa faci miscare, exista solutii sa faci asta si cu bebe. Iar luna ianuarie vine si cu o oferta, dupa sarbatori, vii cu o prietena si platiti amandoua un singur abonament.

   

   

   

   

   

   

   

  Miercurea se danseaza in cadrul intalnilor saptamanale ale grupului Alaptare și Babywearing Titan. Socializare, dans, probat de sisteme si multa energie pozitiva aduc aceste intalniri.

  Zambetele celorlalte mamici si gangureli de bebelusi ne fac zilele de miercuri mai frumoase.

  Tot miercurea, mamicile sunt invitate sa se relaxeze si sa danseze alaturi de bebe in Popesti-Leordeni la Kid2Kids.

  Se poate sa faci miscare chiar si in concediu de maternitatea chiar daca nu ai cu cine sa il lasi pe bebe.

  E o ocazie buna de conectare cu copilul, de socializare si relaxare!