Babyshower Andru

Prima petrecere supriza din viata mea, primul babyshower la care particip si care a fost chiar pentru mine si pentru bebelusul care se pregateste sa apara.


Participasem la cateva petreceri supriza pentru zilele de nastere ale unor prieteni si am trait de fiecare data putin din emotiile celui suprins. Insa nu m-am gandit nicioadata cum as reactiona eu, cum ar fi sa fiu eu cea suprinsa.
Daca de ziua ta te poti gandi fugitiv ca cineva ti-ar putea organiza o petrecere, de data aceasta pentru mine chiar a fost o petrecere in totalitate supriza.
Nu am avut nici cea mai mica banuiala, absolut nici o idee ca acasa m-ar astepta o petrecere.

Despre petrecerea de babyshower, citisem mai demult si mi s-a parut intotdeauna o idee atat de draguta.  Vazusem in filmele si stiam ca e o traditie la americani pentru a-l sarbatori pe micutul care urmeaza sa vina pe lume.  Imi plac petrecerile tematice, petrecerile chic, decoratiunile speciale si detaliile care dau culoare unei asemenea petreceri. Cand am fost insarcinata prima data m-am pierdut captivata pe pinterest cateva ore admirand poze de la petrecerile de babyshower. Insa in grupul nostru nu s-a obisnuit sa organizam astfel de petreceri si atunci am organizat o iesire cu fetele care cu un an in urma participasera la petrecerea de burlacite. A fost o intalnire simpla si relaxanta intre fete, insa fara aceasta nuanta de babyshower. Daca atunci cand inca aveam mai mult timp liber, nu organizasem nimic, de data aceasta, intre dusul si luatul unui copil de la gradinita, intre ecografii si analize nici macar nu am mai visat la o petrecere de babyshower.

 

Asa ca supriza a fost maxima, a fost un vis devenit realitate. A fost acel moment cand ramai efectiv mut de uimire si cand nu stii daca sa crezi ca ti se intampla chiar tie.

Intorcandu-ne dupa patru zile la munte, am gasit casa frumos decorata si plina de oameni mari si mici. Prietenii nostri dragi au organizat in cele mai mici detalii o prima petrecere pentru a-l sarbatori pe bebele care asteapta sa face cunostina cu aceasta lume in curand. Tortul de pampersi a fost detaliu care m-a cucerit pe mine, copii au fost cuceriti de tortul real si toata lumea plutea intr-un nor de fericire.

A fost Wow si probabil va ramane aceea petrecere supriza pe care nu o uiti niciodata.
A fost un motiv bun pentru a petrece o dupa-amiaza placuta intre prieteni, a fost un motiv frumos de intalnire. O dupa amiaza cu multa joaca si veselie.
A fost acel moment in care realizezi ca esti inconjurat de oameni minunati si te simti recunoscator pentru tot ceea ce ai. Multumesc, oameni frumosi pentru ca existati in viata noastra !

Dincolo de petrecere m-am simiti iubita si rasfatata. Si Andru pare deja iubit, rasfatat si petrecaret avand deja prima petrecere cat inca e la caldurica in burtica.  La cat de multa bucurie a fost la petrecere, va avea multi prieteni si parteneri de joaca.

Casa-i inca decorata cu baloane si decoratiuni in albastru, asteptandu-l pe Andru !

One thought on “Babyshower Andru

Comments are closed.